En son beş yangın kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Vüruten teknolojiyle beraberinde yangın merdiveni seçenekleri, daha çokça güvenilir hale geldi. Tığ Ardan Yangın olarak teknolojiyi her dem uyma fail bir firmayız.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut belli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı strüktürya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

 ve montajıyla cenkan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı kontralaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle karşılaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın Bapları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en asliye kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Kazalı sınıftaki teamülyerlerinde de insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak karınin çift kanatlı yangın kapısı tercih edilebilir.

Duman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Merdivenin degajeliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni fasılasız bir şekilde olması gerekmektedir.

Gerçekten yangınlardan korunmak sinein esas olan yangın merdivenleri çoğu yerde mecburi olarak tutulmaktadır.

Bapnın güzel duyu yangın kapısı örgüsı ve istem edilen aksesuarların kullanmaı ederı duraksız olarak etkilemektedir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da belirli standartlara için üretilmek zorundadır. 

Yangın kapısı kilidi asılmışrken nazarıitibar edilmesi müstelzim en önemli ilke panik amerikan bar ile uyumlu olması, panik bara kısaca yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin gayrimeskûna düşmesidir.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile yöresel yönetimlerin partner noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğudur.

Sertifikasız yangın bapları da şık maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Adi yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları ciğerin kullanılan bir tabirdir ve bu baplar ekonomik bir alternatif sunar.

Report this wiki page