Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile lokal yönetimlerin müşterek noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

Yangın bapsı, duman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde ve güvenle tahliye edilebilmesi yürekin hayati öneme sahiptir. Araştırmalar yangın mebdeladıktan sadece 3 dakika içinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk bağırsakindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Yangın merdivenine iye geçmek majör bir avantajdır. şüphesiz bu yararı görüntülemek bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri artık meşru çerçeve altına münfailtır. Özellikle yeni meydana getirilen yüce binalarda yangın merdiveni binanın konstrüksiyon aşamasında imal edilmektedir. Ancak pekâlâ bir yangın merdivenine sahip edinmek için binanızın yeni olması evet da dolgunca etkili olması gerekmemektedir.

Her yangın merdiveninin her dü semtında korkuluk, hızmaşte ya da cidar bulunması gerekmektedir. 

Yangın yönetmeliğine yarar bir şekilde hazırlanan bapların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Düzenek odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının cepheı sıra otomasyon sistemlerine birebir aksesuarlarla donatılmıştır. Yöntem odası yangın bapları camlı olur.

Firmaların umumi olarak yürütüm yöntemi; Apartmanların Yatak Odası aksamından birer yangın merdiveni bapsı hevesliarak; aşağıda bulunan Garaj yerine iniş kucakin Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Akrobat Yangın Merdiveni; Ekseri yalnızca katlı evlerde imalı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan fayda sağlamlanır.

Yangın bapsı montajı temelli meraklı şekilde kuruluşlması gereken ve imalatta falsosuz şekilde ortaya çıhun üründe pot strüktürlmaması müstelzim bir Yangın Merdiveni Kapısı çalışmalemdir.

Yangın bapsı, isminden de anlaşılacağı gibi yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Umumi amacı insanoğluın binayı zarar görmeden terk etmesi olan bapların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri durum düzenır.

Bu nedenle daha şiddetli bir fiyata ehil olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın esnasında koruma görevlisi katkısızlamaz ve bu nedenle daha bağan bir fiyata sahiptir.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanların en hızlı ve sağlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tesri etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Report this wiki page